Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Expo Julie Scheurweghs in de Wachtruimte

Sun 3 December 2017, 11:00 > 18:00

https://i1.wp.com/www.david-vzw.be/wp-content/uploads/2017/02/Julie-Scheurweghs-fell-down-the-stairs-this-morning-2010.jpg
Finissage, de expo van Julie Scheurweghs bij het artsenduo Besard-Pelgroms aan de Coupure wordt voor de laatste keer opengesteld.

Van 11 tot 12 uur gaat er een ‘wachtmeditatie’ door in de expo van Julie Scheurweghs, onder leiding van Alex Klijn. Max. 15 personen achter gesloten deuren. Daarop volgt om 12 uur een receptie.

Info over de ‘wachtmeditatie’: In de wachtzaal van de dokter is het meestal benauwd. We zijn daar omdat we ziek zijn of pijn hebben. Vaak gaat dit gepaard met bezorgde gedachten. Eigenlijk zouden we het liefst zo snel mogelijk weer weggaan. Nu zoeken we de ‘wachtzaal’ of ‘wachtruimte’ net op omdat kunstenares Julie Scheurweghs er exposeert. Via haar kunstwerken zullen we in deze ‘wachtzaalmeditatie’ onderzoeken hoe we bij het lijden en de onrust kunnen blijven. Wat doet het met ons als we de tijd in de wachtzaal gebruiken om met aandacht en mildheid bij onszelf te blijven? Wat doet het met ons als we de kunstwerken aandachtig bekijken?

In hetzelfde gebouw bij tandarts Baetens is de expo van Ritsart Gobyn te bezoeken. In beide van harte welkom!

Details

Date:
Sun 3 December 2017
Time:
11:00 > 18:00

Venue

Artsenpraktijk Besard Pelgroms
Coupure Rechts 914
Gent, 9000
+ Google Map

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Premium Wordpress Themes by UFO Themes