Vrijwilligers

Sinds 2011 loopt het meerjarenproject ‘I AM HURT’. Hierin staat de rol van kunst in een ‘healing process’ en een ‘healing environment’ centraal.
Onze organisatie zou niet kunnen draaien zonder vrijwillige inzet.

Voor meer info kan je de informatienota raadplegen.

2017InfoNotaVrijwilligerswerk

Medewerkers

Marleen Auman

Artistiek administratief medewerkster
0492 88 55 29

Marleen is van opleiding maatschappelijk assistente en inspirerend coach. Zij werkte 23 jaar als maatschappelijk assistente in de sociale sector en is op op zoek naar een nieuwe uitdaging. Sinds oktober 2017 is ze vrijwilligster bij David vzw om volgende reden: “Ik geloof sterk in kunst als helende vorm omdat ik heel erg bezig ben met zingeving. kunst bezit net die extra dimensie.”

Eden Colin

Website administrator
eden_cb@hotmail.com, 0468 17 08 20

Eden Colin studeerde aan de universiteit in Mexico (UAEM). Zij doceerde er vanaf 2010 tot 2012 de vakken marketing en communicatie. In 2013 verhuisde ze naar Gent met haar Belgische man en twee kinderen. Momenteel studeert ze Nederlands en kwam ze via Kompas, een organisatie voor inburgering terecht in DAVID vzw. Eden is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een nieuwe website. 

Anthony Cosyns

Polyvalent medewerker
anthony@david-vzw.be, 0476 51 34 08

Anthony studeerde vastgoedmakelaar in Gent en is verbonden aan de vzw sinds december 2015. Hij kreeg de interesse en waardering voor kunst van thuis uit mee. Zo is dit een constante geworden vanuit een zintuiglijke belevenis waarbij horen, zien, aanvoelen, maken en smaken in elkaar vloeien. Anthony tekent en exposeert zelf en is overtuigd van de doelen van DAVID vzw.

Astrid David

Bezielster
astrid@david.vzw, 0485 93 58 07

Astrid studeerde kunstwetenschappen aan de UGent en is bezielster van DAVID vzw. In 200startte ze gesprekssessies over de ‘condition humaine onder de titel I AM HURT. Dit leidde in 2011 tot de expo Kunst als spiegel van de ziel, die focuste op de mens die het soms letterlijk uitschreeuwt van de pijn. Intussen ontwikkelt DAVID vzw zich tot een platform voor kunst en platform. 

Joachim David

ICT & probleemoplossing
joachim@david-vzw.be, 0476 36 44 02

Joachim is burgerlijk ingenieur aan de UGent en gelooft in de kracht van beeld en muziek in ons leven. Hij is ervan overtuigd dat DAVID vzw een unieke plaats verdient in het Gentse cultuurgebeuren. Joachim zet zich in als ICT-man, last-minute probleemoplosser en huisreparator van dienst. Hij wil blijven participeren, meedenken en meedoen in dit boeiende alternatieve kunstinitiatief.

Ruben Vandenbussche

Onderhoud van de website
ruben_vandenbussche@hotmail.com, 0475 98 52 19

Ruben is student Web Development en draait sinds februari 2017 mee als vrijwilliger. Binnen DAVID vzw verzorgt hij de website en doet er de updates. Hij heeft vergaderingen graag heel gestructureerd, maar toch kleuren vooral relativering en een sociale kijk op de samenleving zijn persoonlijkheid. Een waardering voor kunst gaf de doorslag om mee te werken aan dit initiatief.

Vicky Derweduwen

Vertaler en polyvalent medewerker
vicky.verweduwen@gmail.com, 0495 85 44 72

Vicky startte in maart 2011 als vrijwilliger in DAVID vzw. Zij engageerde zich in de beginperiode om contact te leggen met ziekenhuizen voor de I AM HEARD workshops. Professioneel is Vicky werkzaam als doventolk in het onderwijs en momenteel als administrator aan de UGent. Binnen DAVID vzw helpt ze enthousiast mee met vertalingen, transporten, opbouw en publiekswerving.

Pascal Mortier

Bestuurder
pascal.mortier@skynet.be, 09 224 14 14

Pascal is bestuurder van DAVID vzw sinds het project I AM HURT is gelanceerd. In het dagelijkse leven is hij advocaat in (zware) lichamelijke schade, fervent kunstverzamelaar en juridisch adviseur bij vzw Verkeersslachtoffers. Zijn liefde voor kunst en zijn gedrevenheid om mensen te helpen komen samen in het project I AM HURT, waar hij met kritische stem aan meewerkt.

Katrien Rosiers

Productiemedewerker, 0477 53 32 55

Katrien Rosiers is in 1985 geboren te Mechelen. In 2009 studeerde ze af als Bachelor in de Vrije Kunsten aan Sint-Lucas, Brussel. Sindsdien is ze actief gebleven in de kunst. Ze volgde in 2016 een opleiding als ambachtelijk houtbewerker en deed stage bij verschillende kunstenaars. In DAVID vzw helpt ze ook bij de opbouw van expo’s.

Valesca Van Velzen

Lid van de algemene vergadering
valescavv@gmail.com, +31 62 27 82 98

Valesca heeft chronische rugproblemen en moet nog steeds revalideren. Het I AM HURT project vindt ze een mooi en vernieuwend initiatief binnen de gezondheidszorg. Meewerken in DAVID vzw geeft Valesca veel voldoening omwille van het contact met andere vrijwilligers, kunstenaars en publiek. Tevens heeft het haar naar een nieuwe job als organisator toe geleid.

Mathias Van Hove

Polyvalent medewerker
mathias@david-vzw.be, 0487 90 54 37

Mathias studeerde elektronica en werkt sinds hij afstudeerde in de sociale sector. Hij broedt graag ideeën uit met anderen maar boort even graag een gat in de muur. Gewoon omdat hij tegendraads is. Een leven zonder kunst zou hij zich niet kunnen voorstellen. Mathias is overtuigd van de helende werking van het artistieke en wil zich daarom voor David vzw inzetten.

 

Mar 13, 2017 | Posted by | Comments Off on Vrijwilligers
Premium Wordpress Themes by UFO Themes