Vrijwilligers

Onze organisatie zou niet kunnen draaien zonder vrijwillige inzet.

Voor meer info kan je de informatienota raadplegen.

2017InfoNotaVrijwilligerswerk

Medewerkers

Eden Colin

Website administrator
eden_cb@hotmail.com, 0468 17 08 20

Eden Colin studeerde aan de universiteit in Mexico (UAEM). Zij doceerde er vanaf 2010 tot 2012 de vakken marketing en communicatie. In 2013 verhuisde ze naar Gent met haar Belgische man en twee kinderen. Momenteel studeert ze Nederlands en kwam ze via Kompas, een organisatie voor inburgering terecht in DAVID vzw. Eden is sinds 2015 verantwoordelijk voor de vormgeving van de website. 

Anthony Cosyns

Bestuurder
anthony@david-vzw.be, 0476 51 34 08

Anthony studeerde vastgoedmakelaar in Gent en is verbonden aan de vzw sinds december 2015. Hij kreeg de interesse en waardering voor kunst van thuis uit mee. Zo is dit een constante geworden vanuit een zintuiglijke belevenis waarbij horen, zien, aanvoelen, maken en smaken in elkaar vloeien. Anthony tekent en exposeert zelf en is overtuigd van de doelen van DAVID vzw.

Guy Couckhuyt

Techniek & logistiek

Guy is een technische duizendpoot voor wie geen uitdaging te veel is. Naast zijn werk is hij actief als tekenaar en schilder, schoolt hij zich bij in animatie en heeft hij een onstilbare passie voor experimentele muziek. Uit zijn engagement bij DAVID vzw haalt Guy inspiratie voor zijn eigen projecten. Hij werkt met plezier mee en kan iedereen vrijwilligerswerk aanraden.

Astrid David

Bezielster
astrid@david-vzw.be, 0485 93 58 07

Astrid studeerde kunstwetenschappen aan de UGent en is bezielster van DAVID vzw. In 200startte ze gesprekssessies over de ‘condition humaine onder de titel I AM HURT. Dit leidde in 2011 tot de expo Kunst als spiegel van de ziel, die focuste op de mens die het soms letterlijk uitschreeuwt van de pijn. Intussen ontwikkelt ze DAVID vzw tot een platform voor kunst en zorg. 

Joachim David

ICT & probleemoplossing
joachim@david-vzw.be, 0476 36 44 02

Joachim is burgerlijk ingenieur aan de UGent en gelooft in de kracht van beeld en muziek in ons leven. Hij is ervan overtuigd dat DAVID vzw een unieke plaats verdient in het Gentse cultuurgebeuren. Joachim zet zich in als ICT-man, last-minute probleemoplosser en huisreparator van dienst. Hij wil blijven participeren, meedenken en meedoen in dit boeiende alternatieve kunstinitiatief.

Nathalie De Neve

Consultant
nathaliedeneve@yahoo.com, 0478 94 27 22

Nathalie studeerde psychologie en cultuurwetenschappen aan de UGent. Zij werkt momenteel als copywriter en creatief coach. In DAVID vzw spreekt het thema ‘Kunst als vorm van Zorg’ haar enorm aan, waardoor ze regelmatig meewerkt als moderator of consultant.

Koenraad De Turck

Projectmedewerker

Afgestudeerd als ir. architect werkte Koenraad aan verschillende projecten als ingenieur en ruimtelijk planner. Sinds enkele jaren oriënteert hij zich meer op de sociale sector, hij tekent en schrijft. In DAVID zal Koenraad zowel creatief als methodologisch het project Kunst in de Wachtruimte in goede banen helpen leiden.

Dewi Hannon

Vrijwilligersmedewerker, dewihannon@gmail.com

Dewi is pril werkzaam als klinisch psychologe en als wetenschappelijk medewerker aan de universiteit. Ze is geïnteresseerd in beeldende therapie en vult haar vrije tijd graag in met artistieke zaken. In DAVID verzorgt ze de kennismakingsgesprekken met nieuwe vrijwilligers, af en toe volgt ze concrete projecten op.

Pascal Mortier

Bestuurder
pascal.mortier@skynet.be, 09 224 14 14

Pascal is bestuurder van DAVID vzw sinds het project I AM HURT is gelanceerd. In het dagelijkse leven is hij advocaat in (zware) lichamelijke schade, fervent kunstverzamelaar en juridisch adviseur bij vzw Verkeersslachtoffers. Zijn liefde voor kunst en zijn gedrevenheid om mensen te helpen komen samen in het project I AM HURT, waar hij met kritische stem aan meewerkt.

Ruben Vandenbussche

Onderhoud van de website
ruben@david-vzw.be, 0475 98 52 19

Ruben is student Web Development en draait sinds februari 2017 mee als vrijwilliger. Binnen DAVID vzw verzorgt hij de website en doet er de updates. Hij heeft vergaderingen graag heel gestructureerd, maar toch kleuren vooral relativering en een sociale kijk op de samenleving zijn persoonlijkheid. Een waardering voor kunst gaf de doorslag om mee te werken aan dit initiatief.

Mathias Van Hove

Polyvalent medewerker
mathias@david-vzw.be, 0487 90 54 37

Mathias studeerde elektronica en werkt sinds hij afstudeerde in de sociale sector. Hij broedt graag ideeën uit met anderen maar boort even graag een gat in de muur. Gewoon omdat hij tegendraads is. Een leven zonder kunst zou hij zich niet kunnen voorstellen. Mathias is overtuigd van de helende werking van het artistieke en wil zich daarom voor David vzw inzetten.

Mar 13, 2017 | Posted by | Comments Off on Vrijwilligers
Premium Wordpress Themes by UFO Themes