Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tatjana Pieters op de Zomerexpo

Sun 30 August 2020

Tatjana Pieters beheert de gelijknamige galerie in Gent en staat bekend om het ontdekken van onconventioneel en opkomend talent. Ze volgde een opleiding tot conservator-restaurateur van beeldhouwkunst aan de Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen en bleef kunstgeschiedenis studeren aan de Universiteit Gent. Met de presentatie van Belgische artiesten als Walter Swennen, Luc Deleu en Philippe Van Snick heeft Pieters ook bewezen de carrières van gerespecteerde oudere artiesten te kunnen promoten binnen een bredere internationale context.

Sinds 2008 maakt Pieters deel uit van verschillende jury’s en commissies, waaronder de subsidiecommissie van de Vlaamse Gemeenschap, en de jury voor de Vlaamse Cultuurprijs en het Belgisch Paviljoen op de Biënnale van Venetië. Ze heeft meer dan 100 exhibities gecureerd binnen en buiten haar gallerij.

Haar toewijding aan de galerie als platform voor de promotie van progressieve en innovatieve posities, is gebaseerd op de overtuiging dat kunst meer bewustzijn kan creëren en kan bijdragen aan positieve verandering in een samenleving.

Onze kunstenaars: Ria Bosman, David Granados, Ritsart Gobyn, Julie Scheurweghs, Bart Spitaels, Merlin Spie en Panos Profitis.
Website: http://www.tatjanapieters.com/

Details

Date:
Sun 30 August 2020